Totaal fruitgehalte:
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.
Ingrediënten en allergenen:
Kastanje, vanille, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 974/227 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 55 g
Waarvan suikers 43 g
Eiwitten 1.2 g
Zout 0.01 g
Presentatie van onze kastanje- en vanillejam, een weelderige mix die de rijke, nootachtige essentie van kastanjes combineert met de warmte en zoetheid van vanille.
Gewicht: 335g
SKU: 3 455 149 000 416
De wijn: Wat een ongelooflijke klap is deze Meursault van het domein Jacques Prieur! Afkomstig van druiven die uitsluitend zijn geoogst op de Clos de Mazeray (perceel dat in monopolie wordt geëxploiteerd door het huis), is dit een nectar die zich kan meten met vele cuvées met het label 1er Cru. Zowel rijk als weelderig dankzij de tonen van boter, brioche, vanille en kaneel, geniet deze fles van een perfecte balans dankzij een mooie minerale structuur die een volledig beheersbare frisheid biedt. Noten van perzik, peer, abrikoos en rijpe citrusvruchten sluiten de proeverij van dit meesterwerk af, dat elegantie, klasse en genot combineert. Een Meursault van een briljant en onvergetelijk klassiek niveau!
Inhoud: 75cl
Type: Witte wijn
Druivensoort: 100% Chardonnay
AOC: Meursault
Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030
Serveertemperatuur: 11-13°C
Intense paarse kleur, zeer expressieve neus, uitgesproken tonen van rode vruchten. Vol op de mond, rijke en ronde tannines. Mooie lengte.
JAARGANG:* 2018
De Lavendel & CBD Honing van Pharma Care CBD is een nectar van bloemige tonen en subtiele zoete aroma's.
Hij heeft een romige textuur en een delicaat zoete smaak.
Verzameld in de Provence, is hij verrijkt met CBD (CBDdiol), voor een ontspannend en kalmerend effect.
Hij wordt geproduceerd en verpakt in Frankrijk.
De Agen-pruimen worden pruimen na het doorlopen van het droogproces. Na het drogen worden deze pruimen die aan onze normen voldoen met de hand geplukt en gesorteerd om te macereren in de zoete Armagnac en de tijd te nemen om zoet te worden.
Onze pot bevat 38 pruimen om te genieten met de zoete Armagnac met pruimensmaken.
Volume 1L
ABV 16%
GEWICHT: 0.45359237 kg
SKU: LPRAR
VINIFICATIE
De Pinot Noir is een vroegrijpe druivensoort die aan het begin van de oogst wordt geoogst.
In de kelder ondergaan de ontsteelde druiven een warme voor-fermentatieve maceratie die de extractie van kleur bevordert, gevolgd door een gecontroleerde fermentatie bij lage temperatuur (tussen 18 en 24°C) om de frisheid van de primaire en secundaire aroma's te behouden.
De wijnen worden vervolgens enkele maanden apart in tank gerijpt voordat ze in flessen worden gedaan.
PROEVERIJ
Een frisse en elegante Pinot Noir met aroma's van frambozen en kersen.
In de mond onthult hij zachte en discrete tannines. Hij is de ideale metgezel voor uw picknick, een kalfslapje Milanese, gevogelte of een kersen-chocoladecake.
Ideaal geserveerd op 12°C-14°C
Deze knop staat bekend om het tonifiëren van het cardiovasculaire systeem, het verminderen van overtollig cholesterol en urinezuur, het stimuleren van de schildklier en het verbeteren van de cerebrale circulatie.
Biologische, verse knoppenextract (niet ingevroren)
Inweking op de pluklocaties (Oorsprong Frankrijk)
Met de hand gedynamiseerd
Glazen fles van 50 ml
Gekookt in een ketel, de extra confituren van Confit de Provence worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde vruchten, bij voorkeur met vruchten van oorsprong.
Gezoet met biologische rietsuiker, zijn onze confituren gegarandeerd zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen (volgens de geldende regelgeving) en onze productiemethoden, overgeleverd van generatie op generatie door meesterconfiteurs, zorgen ervoor dat de aroma's, geuren en textuur van het fruit behouden blijven, zoals de traditie vereist.
DLUO*: 3 jaar
Netto gewicht: 370g en gezinsformaat 650g voor bepaalde recepten*
Suikerpercentage: 60%
Gecertificeerde AB confiture
Distributiekanaal: Gespecialiseerde (bio) winkels
De wijn: Wat een klap is deze jaargang 1985! Deze zoete natuurlijke rode wijn heeft een oxidatieve rijping buiten gehad gedurende 1 jaar in dame-jeanne, gevolgd door 27 jaar (!) in eiken vaten. Het resultaat is een unieke cuvée met een tegelachtige kleur waarin aroma's van pruimen en geconserveerd zwart fruit zich vermengen met tonen van moka, cacao, gedroogde vijg, noten en peper in een sublieme balans. Een fles om te proeven bij blauwaderige kazen of chocolade desserts. Een genot van complexiteit en verwennerij!
Inhoud: 75cl
Type: Zoete natuurlijke rode wijn
Restsuikers: 103g/L
Druivenrassen: 90% Grenache, 5% Carignan & 5% Maccabeu
AOC: Maury
Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2050
Serveertemperatuur: 14-16°C